Yeni üyelere her hafta ziyaret

Yeni üyelere her hafta ziyaret

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulunun yeni üye ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Erbend Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Er'i Kayapa'daki fabrikasında ziyaret eden BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Er'e BUSİAD'a katılımlarından dolayı teşekkür ederek, üyelik kitini teslim etti.

Atom Uluslararası Nakliyat ve Lojistik Hizmetleri Tic. A.Ş. Bölge Direktörü Hakan Turgut'u da ziyaret eden BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, BUSİAD'a katılımlarından dolayı Turgut'u kutladı. Üyelik kitinin de takdim edildiği ziyarete BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veda Girgin Eroğlu ile BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç da katıldı.

BUSİAD'ın en genç üyeleri arasında yer alan Erkurt Grubu'ndan Ahmet Kuntberk Alptemoçin de ziyaret edildi. Erkurt Holding'de gerçekleştirilen ziyarete BUSİAD Üyesi ve Erkurt Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kerem Alptemoçin de eşlik etti. BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayaların Kuntberk Alptemoçin'e üyelik kitini verdiği ziyarete Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yasemin Uyar Duman ve BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç da katıldı.

BUSİAD'ın yeni kadın üyelerinden Dilek Uğurlu da TTİ Pharma'daki ofisinde ziyaret edilen isim oldu. Gıda takviyesi üreten şirkette gerçekleştirilen ziyarette BUSİAD Başkanı Küçükkayalar Uğurlu'ya üyelik kitini takdim ederken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yasemin Uyar Duman ve Yönetim Kurulu Üyesi Lale Yıldız ile Genel Sekreter Erol Alakoç da hazır bulundular.