Üniversite sanayi işbirliği tam gaz devam

Üniversite sanayi işbirliği tam gaz devam

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) VE Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) arasında üniversite sanayi işbirliği hızlanarak devam ediyor.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz'un, göreve gelmesiyle birlkte ivme kazanan ilişkiler, 5 Aralık'ta düzenlenecek 10. Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu nedeniyle gerçekleşen ziyaretle daha da pekişti

Rektör Prof. Dr. Kılavuz'u makamında ziyaret eden BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Yenilikçilik ve Yaratıcılık Uzmanlık Grubu Üyeleri Kılavuz'a destekleri için teşekkür ederek Sempozyum'a davet etti. Ziyarette üniversite sanayi işbirliğinde yapılabilecek çalışmalar da masaya yatırıldı. Rektör Prof. Dr. Kılavuz, sanayi ile işbirliğine açık olduklarının bir kez daha altını çizdi.

Üniversite sanayi projelerine BUÜ'nün desteğinin teyit edildiği ziyarette BUSİAD Başkanı Türkay,  üyeleri nezdinde BUÜ'nün çalışmalarının duyurulması ve staj sorunlarının giderilmesi konusunda çalışmalar yapılacağını da aktardı.