Turgay Erdem'e ziyaret

Turgay Erdem'e ziyaret

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i makamında ziyaret ederek, önümüzdeki döneme ilişkin proje ve hedeflerini paylaştı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Veda Girgin Eroğlu, ve Tuncer Hatunoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Can ve BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç'u ağırladı.

Ziyarette, BUSİAD Başkanı Küçükkayalar, yeni döneme ilişkin çalışmalarından bahsederek, pandemi döneminde BUSİAD olarak vizyonel projelerin temellerini attıklarını söyledi. Küçükkayalar, "İki yıllık süreçte aldığımız kararları bu dönem uygulamaya başladık. Ekonominin yanı sıra eğitim, tarım, gıda, dijitalleşme, teknoloji gibi birçok alan belirledik ve komiteleştirdik. Nilüfer Belediyesi ile yıllardır güzel ilişkimiz var. Bundan sonra da ortak çalışmalarla kente fayda sağlayacak projeler üretebiliriz" dedi.

Buğra Küçükkayalar ve yönetimine görevinde başarılar dileyen Nilüfer Belediye  Başkanı Turgay Erdem de, "BUSİAD Bursa'nın köklü ve güçlü sivil toplum örgütlerinden biri. Her zaman güzel ilişkiler kurduğumuz BUSİAD ile iş birliğine hazırız. Ortak çalışmalarla projelerimizi güçlendirip daha etkin hale getirebiliriz. Tarım, gıda ve eğitim alanında ortak çalışmalar üreteceğimize inanıyorum" diye konuştu.