Tedbirler zamanında alınmıyor.

Tedbirler zamanında alınmıyor.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Bursa Koordinatörü Prof. Dr. Ali Ceylan, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik duruma ilişkin alınması gereken tedbirlerin gecikmeli alındığını söyledi.

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, yaz döneminde gerçekleştirdiği üye ziyaretleri kapsamında İstanbul Ticaret Üniversitesi Bursa Koordinatörü Prof. Dr. Ali Ceylan’a konuk oldu.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durum sohbetin ana gündemi oldu. Ceylan, duruma ilişkin tespit ve öngörülerini paylaşırken, BUSİAD’ın da duruma ilişkin ses vermesi gerektiğini söyledi. Ceylan, alınması gereken bazı tedbirlerin geciktiğini de kaydederken, zamanın da alınmayan kararların güven erozyonuna neden olduğunu söyledi.

Düşünce Kulübü’nün tekrar aktif olarak çalışması gerektiğinin de konuşulduğu sohbette Ceylan, BUSİAD için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu da söyledi.

Ziyarete, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, BUSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nemli, BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu ve BUSİAD Yönetici Asistanı Deniz Karaer de katıldı.