TEB girişimciliğe desteğin merkezindedir

TEB girişimciliğe desteğin merkezindedir

TEB Bursa Bölge Direktörü Halil Vurarak, TEB’in girişimcilere destek dendiğinde bankalarının özel bir yeri olduğunu belirterek, “ Bu işin merkezindeyiz” dedi.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, üye ziyaretleri kapsamında TEB Bursa Bölge Direktörü Halil Vurarak’ı ziyaret etti. TEB Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette, ülke ekonomisi artan döviz kurları gündeme geldi.

TEB Kobi Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Murat Sulukan’ın da bulunduğu ziyarette, üretimi teşvik edici kredi kullanımın son yıllarda düştüğü, onun yerine gayrimenkul kredilerinin arttığı ifade edildi. Enflasyon, tüketici kredilerinde vade kısaltılması ve üretimi teşvik edici politikaların da konuşulduğu sohbette, uzayan vadeler ve artan faizlerin üretimin üzerindeki baskılayıcı yönleri de gündeme geldi.

Sohbet sırasında TEB’le geleneksel hale gelen Ebeveynler ve Çocuklar Buluşması’nın bu yılki içeriği hakkında da görüş alış verişinde bulunuldu. Bu yıl Start Up’la ilgili bir paylaşımın yapılması gündeme gelirken, Vurarak, “Girişim Evi’yle TEB’in bu işin uzun zamandır merkezindedir” dedi.

Ziyarete,  BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay’ın yanı sıra BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu ve BUSİAD Yönetici Asistanı Deniz Karaer de katıldı.