"Okuttuğum öğrenciler çocuklarını getirince çok mutlu oluyorum"

"Okuttuğum öğrenciler çocuklarını getirince çok mutlu oluyorum"

"Okuttuğum öğrenciler çocuklarını getirince çok mutlu oluyorum"

Özel Emine Örnek Okulları Kurucusu Emine Örnek, yaptıkları işin en güzel tarafının  insanları hayata hazırlamak olduğunu söyledi.

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu üye ziyaretleri kapsamında, Özel Emine Örnek Okulu sahibi Emine Örnek'e konuk oldu.

Ziyarette, Emine Örnek isminin Bursa'yı da aşan tanınırlılığının nedenleri ve eğitimin önemi konuşuldu. Emine Örnek, "Doktorluk çok kutsal. Ama biz daha güzel bir tarafını yapıyoruz. Biz hayata hazırlıyoruz. Okuttuğum çok öğrencim var. Onlar çocuklarını getirince çok mutlu oluyorum" dedi.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, "Dünyanın 10 büyük ekonomisi içinde yer almak istiyorsak, eğitim en önemli unsurdur" derken, "Emine Örnek'i kadın üylerin biraraya geleceği buluşmaya katılmaya da davet etti.

Daveti memnuniyetle değerlendiren Emine Örnek, "TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu kadın girişimcileri toplamıştı. Bursa'nın Başkanlığını üstlenmiştim. Çok iyi dostluklar edindim. Kadınlara ilişkin çalışmalarda yer almak isterim" dedi.

Ziyarete BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay,  BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ekinci,  BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu ve BUSİAD Genel Koordinatör Yardımcısı Deniz Karaer de katıldı.