"Komple çimento fabrikası inşaa ediyoruz"

"Komple çimento fabrikası inşaa ediyoruz"

Bilim Makine A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Bilim, firma olarak çimento fabrikalarında kullanılan makinaları ürettiklerini ve gelinen noktada komple çimento fabrikası inşaa eder noktaya ulaştıklarını söyledi. Bilim, halen Bilecik'te kendileri için de bir çimento fabrikası inşaa ettiklerini de kaydetti.

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu üye ziyaretleri kapsamında, Bilim Makine A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Bilim'e, konuk oldu.

Son dönemde yurt dışında işlere ağırlık verdiklerini belirten Bilim, inşaat sektöründeki durgunluğun ve çimento sektöründeki firma sayısının da piyasayı olumsuz etkilediğini söyledi.

Sohbet sırasında işçi-işveren ilişkileri de gündeme geldi. Bilim, işe iade davalarının çalışma barışını zorladığını da kaydetti.

Ziyarete BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay,  BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ekinci, BUSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nemli, BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu ve BUSİAD Genel Koordinatör Yardımcısı Deniz Karaer de katıldı.