"İyi ki BUSİAD'a üye olmuşum"

"İyi ki BUSİAD'a üye olmuşum"

Hisar Reklam A.Ş. ortaklarından Erhan Altun, her BUSİAD toplantısından ayrılışımda, "İyi ki üye olmuşum diyorum" sözleriyle BUSİAD üyeliğinin kıymetli bir şey olduğunu söyledi.

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu üye ziyaretleri kapsamında, Hisar Reklam A.Ş. ortaklarından Erhan Altun'a konuk oldu.

Ziyarette, Hisar Reklam'ın yıllar önce karoser boyayarak iş hayatına başladığını, ardından da açık hava reklamcılığında uzmanlaştığını ifade eden Altun, "Artık dijital baskı dönemini yaşıyoruz. Neonlar bile tarih oldu. Ustası kalmadı. Artık ledlere geçildi" dedi.

Kendisinin, BALKANTÜRKSİAD'da Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu da kaydeden Altun, "Üyelerin kaynaşmasına yönelik etkinlikler daha fazla yapılabilir. Tabana yaymak için komitelerin aktif çalıştırılması gerekiyor. Her katıldığım BUSİAD toplantısından 'iyi ki üye olmuşum' diye ayrılıyorum. Ama iş dünyasında BUSİAD'la ilgili 'beni alırlar mı' diye bir algı da var. Bunu da göz önüne almak gerekir" diye konuştu.

BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay ise, kadın üye alımına önem verdiklerini ve öneri beklediklerini de ifade ederken, Altun'a, 2018'de yapılan Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu'na verdiği destek için teşekkür etti.

Ziyarete BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay,  BUSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Gonca Yerliyurt ve Osman Nemli ile BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu ve BUSİAD Genel Koordinatör Yardımcısı Deniz Karaer de katıldı.