"Gıdada da ciddi yatırım yapıyoruz"

"Gıdada da ciddi yatırım yapıyoruz"

Rollmech Automotive AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demir, otomotiv dışında gıda işlerine de ağırlık verdiklerini söyledi.

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, üye ziyaretleri kapsamında, Rollmech Automotive AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demir'e konuk oldu.

Otomotiv dışında gıda işlerinin de olduğunu belirten Demir, bağcılık ve restoran işleri de yaptıklarını söyledi. Demir, "Çanakkale ve Manisa'da bağlarımız var. Mustafakemalpaşa'da bir peynir fabrikası yaptık. Fransız peynirleri ve Türk beyaz peyniri yapıyoruz. Artizan üretimi bir standart içinde yapmaya çalışıyoruz. Bursa'da Balat civarında da yeni bir proje planlıyoruz" dedi.

BUSİAD'ın da iş dünyasının ortak sesi olması gerektiğini de kaydeden Demir, yoğunluğundan dolayı etkinliklere katılamadığını ancak destek vermeye de hazır olduğunu söyledi.

Ziyarete BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay,  BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Buğra Küçükkayalar ve Mustafa Ekinci ile  BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu ve BUSİAD Genel Koordinatör Yardımcısı Deniz Karaer de katıldı.