“Fikir danışılan kişi olduk”

“Fikir danışılan kişi olduk”

Beyçelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik, Holding işlerini çocuklarının ve profesyonellerin yürüttüğünü kendisinin ise artık fikir danışılan kişi olduğunu söyledi.

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, yaz döneminde gerçekleştirdiği üye ziyaretleri kapsamında Beyçelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik’i ziyaret etti.

Çelik, işleri çocuklarının ve profesyonellerin yürüttüğünü belirterek, artık fikir danışılan kişi olduğunu kaydetti. Çelik, otomotiv sektöründe profesyonelleşmenin güçlü olduğunu da belirterek, bunun da işlerini kolaylaştırdığını söyledi.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonumik duruma ilişkin görüşlerini de paylaşan Çelik, piyasanın daralacağını, özellikle iç piyasaya çalışanların zor bir dönemden geçeceğini  ifade etti.   

Sohbette, rüzgar santralleri konusu da gündeme gelirken, devletin bu konudaki yaklaşımları konuşuldu ve  Türkiye için bu yatırımların faydalı olacağı da kaydedildi.

Ziyarete, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, BUSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nemli, BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu ve BUSİAD Yönetici Asistanı Deniz Karaer de katıldı.