Durkut Kardeşlere teşekkür

Durkut Kardeşlere teşekkür

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından Hatay Samandağ'da sürdürdüğü yemek faaliyetine böyle bir hizmete gerek kalmaması nedeniyle son verdi.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Hatay Samandağ'da depremin 4'üncü gününden itibaren kendi inisiyatifleri ile bölgeye ulaşarak, seyyar bir aşevini faaliyete geçiren ve hemen sonrasında faaliyetlerini BUSİAD desteği ile "BUSİAD Mutfağı" adıyla sürdüren Keles Karaardıç Köyü'nden Kâmil ve Mehmet Durkut Kardeşlere gösterdikleri duyarlılık nedeniyle BUSİAD Ailesi ve Bursa iş dünyası adına teşekkür etti.

Küçükkayalar, mayıs ayında Yönetim Kurulu olarak bölgeye gerçekleştirdikleri ziyarette, BUSİAD Mutfağının bölge halkına nasıl hizmet ettiğine yakından tanık olduklarını söyledi.

Durkut Kardeşlerin öncülüğünde bölgeye yaklaşık 300.000 öğün yemek hizmeti götürebilmenin gurur ve mutluluğunu BUSİAD Ailesi olarak yaşadıklarını belirterek, Durkut Kardeşlerin BUSİAD ve bölge halkı arasında köprü vazifesi gördüğünü de kaydetti.

Küçükkayalar, BUSİAD Ailesine de depremin ilk gününden itibaren yaptıkları yardımlar nedeniyle bir kez daha teşekkür etti.

Küçükkayalar, depremin yaralarının bir an önce sarılmasını temenni ederken, "Deprem kenti Bursa'mızda yaşanabilecek bir afete karşı sürdürdüğümüz çalışmalara üyelerimizin ve iş dünyasının katılımını da bekliyoruz" dedi.