"Çok iyi bir ekibe sahibiz"

"Çok iyi bir ekibe sahibiz"

Hüner Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Hüseyin Karabacak, çok iyi bir ekibe sahip olduğunu kaydederek, "Biz 44 yıllık bir firmayız 43 yıllık çalışanımız bile var. Genel Müdürümüz bile 30 yıllık. Tek başına alemi cihan olsanız bir şeye yaramaz. Karşılıklı sevgiyle bugüne geldik" dedi.

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, üye ziyaretleri çerçevesinde Hüner Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Hüseyin Karabacak ve Yönetim Kurulu Üyesi Elif Karabacak Doğrusoy'a konuk oldu.

Ziyarette grup hakkında bilgiler verilirken, 6 şirketi bünyesinde barındıran grupta toplam 430 çalışan olduğu belirtildi. Şirketlere ait üretim tesislerinin DOSAB, Hasanağa ve Akçalar'daki organize sanayi bölgelerinde faaliyet yürüttükleri de açıklandı. Üretimlerinin yüzde 95'inin ihracata gittiğinin de ifade edildiği ziyarette, kalıpta özellikle otomobillerin yan çerçeveleriyle ilgili uzmanlaştıkları ifade edildi.

Hüseyin Karabacak, çok iyi bir ekibe sahip olduğunu kaydederek, "Biz 44 yıllık bir firmayız 43 yıllık çalışanımız bile var. Genel Müdürümüz bile 30 yıllık. Tek başına alemi cihan olsanız bir şeye yaramaz. Karşılıklı sevgiyle bugüne geldik" dedi.

Ziyarete, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Uğur Urkut ve Mustafa Ekinci ile BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu ve BUSİAD Genel Koordinatör Yardımcısı Deniz Karaer de katıldı.