BUSİAD Yönetim Kurulu olarak yeni üyelerimizi ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

BUSİAD Yönetim Kurulu olarak yeni üyelerimizi ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

BUSİAD Yönetim Kurulu olarak yeni üyelerimizi ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

 Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu olarak yeni üyelerimizi ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında YTT Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Turunç, Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika binasında ziyaret edildi. Turunç'a üyelik kitini veren BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, BUSİAD Ailesine katılımı için Turunç'a teşekkür etti.

BUSİAD Saymanı Sezai Sezer ve Genel Sekreter Erol Alakoç da ziyarete katıldı.

Yeni üye ziyaretlerinin bir diğer adresi Uluç Cihan oldu. Cihan Beton Yönetim Kurulu Üyesi Uluç Cihan'a üyelik kiti BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar tarafından takdim edilirken, ziyarete Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Can ve Genel Sekreter Erol Alakoç da katıldı.

BUSİAD'ın yeni üyelerinden Elsi Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Rekkalı da bir başka ziyaret edilen isim oldu. Hasanağa Organize Sanayi Bölgesindeki fabrika binasında gerçekleşen ziyarete Elsi Yönetim Kurulu Başkanı ve BUSİAD Üyesi Mesut Rekkalı da katıldı. Doğan Rekkalı'na üye kitini BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar verirken, Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Can ile Genel Sekreter Erol Alakoç da ziyarette hazır bulundu.

Üye ziyaretlerinde son olarak Destek Patent Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Yamankaradeniz'e misafir olan BUSİAD Heyeti, şirketin faaliyet alanlarını dinledikten sonra Yamankaradeniz'e üyelik kiti Başkan Küçükkayalar tarafından verildi. Ziyarete BUSİAD Başkan Yardımcısı Veda Girgin Eroğlu ve Genel Sekreter Erol Alakoç da eşlik etti.