BUSİAD Feyz Çiftliği'nde

BUSİAD Feyz Çiftliği'nde

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, yeni üyelere ziyaretleri kapsamında Feyz Çiftliği Sahibi, Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği ve Bursa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sencer Solakoğlu'nu Karacebey'deki çiftliğinde ziyaret etti.

Ziyarette BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Solakoğlu'nu BUSİAD'a katılımından dolayı tebrik ederken, özellikle tarım ve gıda alanında BUSİAD çalışmalarına katkı koyacağına olan inancını da ifade etti. Küçükkayalar, BUSİAD'ın kendi dönemlerinde ilk raporunun Tarım üzerine olduğunu hatırlatarak, BUSİAD Gıda ve Tarım Uzmanlık Grubu'nun yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi de verdi. Küçükkayalar, BUSİAD'ın Sanayi, Tarım ve Turizmle Gelişen Bursa çalışması hakkında da Solakoğluna bilgi verdi.

Solakoğlu da tarım sektöründeki durumu aktararak BUSİAD'ın bu konulara gösterdiği duyarlılığa teşekkür etti.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayaların yanı sıra Başkan Yardımcısı Tuncer Hatunoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ekinci ile BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç da ziyarete katıldı.

Küçükkayalar, ziyaret sonunda Solakoğlu'na yeni üye kitini takdim etti. Ziyarete Solakoğlu'nun eşi ve Feyz Çiftliği Finans Sorumlusu Ayça Solakoğlu da katıldı.