BUSADER deprem bölgesi çalışmalarını BUSİAD'a anlattı

BUSADER deprem bölgesi çalışmalarını BUSİAD'a anlattı

BUSADER deprem bölgesi çalışmalarını BUSİAD'a anlattı

Birleşik Uluslararası Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Dernekleri Federasyonu (BUSADER) Yönetim Kurulu Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği'ni ziyaret etti. BUSİAD Evi'nde gerçekleştirilen ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Zerrin Özgüle ile Başkan Yardımcısı Bülent Oktay, Sayman Fatma Çil Yılmaz, Sekreter Melek Üyük, Veteran BUSADER Başkanı Deniz Cantürk ile Bursa BUSADER Başkanı Tülin Günbatılı katıldı.

Ziyarette, BUSADER Federasyonu hakkında bilgi veren Zerrin Özgüle, deprem bölgesine yaptıkları ziyaret hakkında da BUSİAD Yönetimine izlenimlerini aktardı.

Özgüle, BUSADER olarak bölgeye yaptıkları yardımları aktardıktan sonra Hatay'a yapmayı planladıkları okul için düzenleyecekleri etkinliği de anlattı. Özgüle, Hatay Medeniyetler Korosu'nun Bursa'da vereceği konserden elde edecekleri gelile bir ilkokul yapacaklarını söyledi. BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar da BUSİAD'ın ilk günden itibaren AFAD'la işbirliği içinde çalıştığını kaydederek, Samandağ'da aşevi'nde BUSİAD Mutfağı olarak hizmet vermeye devam ettiklerini ve Çek ile birlikte bölgeden gelen kız çocuklarının barınma ve eğitim ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını kaydetti.

BUSİAD adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Veda Girgin Eroğlu ve Tuncer Hatunoğlu'nun yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri, serdal Can ile Ali Erman Aytac ve Genel Sekreter Erol Alakoç da katıldı.